Baconstænger med pesto
1 rulle Butterdej
2 pakke baconskiver
pesto peberonciono
reven ost
1 æg
Nigellafrø ( Jomfru i det grønne frø )
Vælg selv at lave en butterdej helt fra bunden eller køb en rulle, der lige er klar til brug.
Her har jeg valgt at bruge en færdigt hjemmebragt rulle butterdej.
- Butterdejen ligges glat på bordet eller en stor skærrebræt.
- Pestoen smørres ud over butterdejen, alt pesto kan bruges alt efter hvilken smag du ønsker
( Her har vi brugt en tør peberroncino pesto med chili, som du selv blande i olie, andre varianter er også rigtig gode se her.
- ovenpå pestoen drysses reven ost.
- tilsidst lægges bacon skiver ovenpå.
- Skær nu det hele i lange stænger, kan evt. dele på midten.
- Baconstængerne vrides til spiraler og lægges på en bageplade.
- pensel alle stænger med piskes æg ( her på billedet er der brugt en decopen til dette )
- drys baconstængerne med Nigellafrø
- bages ved 200 grader i 15 - 20 min.
- en god hjemmelavet snacks der kan serveres som tilbehør eller et mellenmåltid.